Friday, May 14, 2010

COMBO...ini jer yang teman mampu coretkan


  1. Kuasa Allah, seorang kanak2 warga Belanda selamat daripada nahas pesawat LIBYA yang terhempas di tripoli...berpantang maut sebelum ajal..teman cukup susah hati bila ada kes nahas kapl terobang...kalau tengok astro, flight crash, selalu seram sejuk jer badan...heheh...MAKLUMLAH GAYAT!!! apapun takziah buat keluarga yang kehilangan keluarganya akibat nahas.

  2. Ketua Polis Selangor Dato Khalid Abu Bakar enggan mohon maaf. Teman setuju sepenuhnya tentang kenyataan beliau untuk tidak memohon maaf...alasan beliau cukup kuat bahawasanya pegawainya menjalankan tugas dan kes masih dibicarakan di mahkamah. Kalaulah arwah tak keluar rumah malam tuh....mungkin tak jadi benda nih..apapun ajalnya telah sampai dan dijemput ALLAH.....percayalah ALLAH lebih mengetahui dan lebih sayangkan ARWAH.

  3. ISA BUKAN UTK TAHANAN POLITIK SAHAJA. "Kedua-dua penganas yang mati ditembak mati pernah ditahan dibawah akta ISA di malaysia sekitar 2003-05 - JAKARTA"

  4. Lebih Ramai akan keluar PKR - umpama sedang gali lubang kuburnya sendiri itu kata zul4kulim tentang petaka yang sedang menghantui PKR. Katanya lagi 3,4 orang lagi ADUN dan MP sedang menunggu masa untuk keluar parti...kata teman, mereka bukan melompat!! mereka keluar kerana ketidak percayaan yang makin menebal dalam diri.

  5. ANWAR IBRAHIM....muka 9 utusan malaysia 6 daripada 8 berita adalah berita berkenaan ANWAR... famous bro!!! MOKHTAR!! KY JELLY!! CIFUT!! dan kini ANWAL ALJUB wal JUNUB...pakcik KARPAL punya kerja la nih. ohhh KARPAL hampir dikenakan perintah menghina mahkamah!!!

  6. MALAYSIA KE SEPARUH AKHIR... semalam masa sebelum game bermula teman rasa seram sejuk je..macam tak confident jer leh makan DENMARK..terutama bila choon han kalah...alhamdulillah ANGGOTA POLIS JUGA WIRA MALAYSIA (masih anggota polis ke?) TERIMA KASIH HAFIZ HASHIM!!! tadi di ASTRO ada tunjuk MALAYSIA BADMINTON MOMENT ker apa tah...last thomas cup di Indon... kita kalah dengan CHINA 3-2 tapi masa tuh Farizuan-Zakry adalah hero malaysia masa buat comeback 2-2...Kalau la LinDan Haup!!! 1st double China TUMPOR!!! ADA CHANCE!!! mana tau choon han plak jadi hero!!

  7. hmmm....tadi gi carik tiket s/f thomas cup di bukit jalil...cheh!!! yang tinggal tiket golden package rm735...alamak tuh budget susu anak setengah tahun...kalau 2ratus berani lagi korek!! so beli jer la baju jersey HARIMAU MALAYA RM45.00 jadi la buat pakai depan TV esok!! yang best nya kata brother jual baju...tiket s/final dgn final yang murah2 habis awal....nak tau KENAPA kata dia sebab ada yang buat BISNESS TIKET PASARAN HITAM... teman terpikir, sangat logic sbb CHINA ada kemungkinan ke Final, warga china pun ramai disini..INDON jangan kata la bersepah sepah!!! MALAYSIA KALAU MASUK FINAL mesti permintaan tiket tinggi...SO ADA LA USAHAWAN YANG BUAT BISNESS.. LAHABAU!!!!

No comments:

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA
dari airmata , darah dan keringat melayu

LS8 SOKONG

LS8 SOKONG

RACIST dan perlu di BOIKOT

RACIST dan perlu di BOIKOT

FEEDJIT Live Traffic Feed

lihatlah DUNIA

amieiedaLUV

semalam...aku mengenalimu....
kemudian...aku terpaut padamu....
kelmarin...cinta ini bersatu....
dan KINI...aku terus menyayangimu...
dan ESOK...akan terus menyayangimu...
hingga AKHIR WAKTU...