Sunday, October 24, 2010

CELAKO..CELAKO..CELAKO...Saiful Bahri PAS yg BIADAP

 Biadap apabila  gambar ini dipaparkan sebagai PIC OF THE YEAR dalam blog LAHANAT ini

Terlebih dahulu LS8 memohon ampun dan maaf daripada keluarga kedua-dua arwah kerana memaparkan gambar ini. LS8 bukan lah berniat mencari publisiti dengan paparan gambar ini sebaliknya mengutuk keras tuan punya laman blog yang "BANGANG" sehingga kan tidak lagi mempunyai pertimbangan wajar dalam menyampaikan informasi melalui blog.

ini adalah tuan empunya blog yang kini sangat mendapat perhatian LS8 sejak isu si bangang ini menyamakan penampilan TUN CT HASMAH seperti PUAH CHU KANG. Kebiadabanya semakin memuncak apabila LS8 dapati gambar kematian 2 ahli UMNO yang pernah menggemparkan negara menjadi GAMBAR SEPANJANG TAHUN DALAM BLOG BANGANYA.

Dimanakah sifat budi bicara, belas kasihan dan pertimbangan wajar seorang pemimpin PAS Terengganu ini, tanpa rasa prihatin memaparkan gambar saat kematian manusia untuk paparan umum yang saya pasti untuk tujuan menyindir dan menjatuhkan maruah ARWAH mahupun parti politik UMNO yang diwakili ARWAH. soalan saya ialah, apakah keluarga kedua2 arwah ini mampu menerima perbuatan LAHANAT ini dengan sewenang-wenangnya menayangkan gambar tersebut.

saya menyeru ahli2 keluarga ARWAH mengambil tindakan yang sewajarnya terhadap CILAKA Saiful Bahri ini. Adakah ini perwatakan MUSLIM? adakah ini gambaran seorang bapa yang baik untuk anak2? apakah ini perwatakan OSTAD PAS? Astagfirullah.......sekerinya ada saluran undang2 maka gunakanlah....

RAIS YATIM...tak boleh di bela kah kedua2 arwah ini yang semasa hayatnya pernah menganggotai UMNO kerana mereka tiada pertalian saudara dengan anda. Hishammudin Husein, sekurang-kurangnya berilah AMARAN!!!!

penulis tak punya pertalian keluarga dgn kedua2 arwah namun hati lelaki penulis tersentuh kerana ada manusia yg tergamak mengambil kesempatan politik atas gambar yang menyayat hati dan merobek perasaan manusia lain.......

2 comments:

sudirumusibarat said...

Tahniah tolong promosikan blog ust.Saiful Bahri .

Saya tak pernah baca sebelum ini!

amieiezam said...

ini bukan soal promosi atau tidak.. baca dan fahami. tak suka jangan baca.... tapi saya tidak seperti mereka, saya baca semua artikel yg saya rasa perlu saya baca dan saya RESPONS. saya hanya boikot malaysiakini...HARAMJADAH harakah pun saya baca... dan ini pendapat individu!!!

sekian

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA
dari airmata , darah dan keringat melayu

LS8 SOKONG

LS8 SOKONG

RACIST dan perlu di BOIKOT

RACIST dan perlu di BOIKOT

FEEDJIT Live Traffic Feed

lihatlah DUNIA

amieiedaLUV

semalam...aku mengenalimu....
kemudian...aku terpaut padamu....
kelmarin...cinta ini bersatu....
dan KINI...aku terus menyayangimu...
dan ESOK...akan terus menyayangimu...
hingga AKHIR WAKTU...