Tuesday, August 2, 2011

RAMADHAN : MELAMPAU....jangan la berlebih sangat!

dulu permaikan ayat suci alquran, sekarang kononya bersahur dan berbuka untuk imarah ramadhan...tapi hakikatnya masih tak percayakan 6 rukun iman dan 5 rukun Islam.....

saya meragui apabila tiap tindakan kononya berimejkan islam perlu disebarkan utk pengetahuan semua? adakah ini cara menarik undi? adakah ini mainan politik baru?

isu pemerintahan umar abdul azizi, mengguna pakai ayat2 suci dalam ceramah politik dan menunaikan puasa ramadhan untuk tujuan hebahan pada semua hanya untuk menarik perhatian umum...apapun semoga mereka yang "mempersendakan" ini akan dibuka pintu ati menerima islam secara total seterusnya beriman pada allah yang esa.

apa tujuan blogger ini? MILO SUAM apabila menyiarkan tweet Tian Chua baru selesai bersahur? untuk tujuan mendidik atau politik? hanya milo suam sahaja yang tahu.

1 comment:

usin said...

milo suam ni bodoh. dahtu nk buat org lain jd bodoh sama. tian chua dh islam ke? kalau stakat bersahur mcm tu, kt mana2 kedai mamak 24 jam bersepah india cina bukan islam ada makan pukul 4 - 5 pg. apa peliknya? tian chua puasa ke? sampai pukul berapa dia puasa? ooi gampang, kalau nk carik mileage politikpun agak2 la. boring la kalau gunakan cara bodoh mcm ni utk tarik perhatian pengundi islam. milo suam ke milo basi?

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA
dari airmata , darah dan keringat melayu

LS8 SOKONG

LS8 SOKONG

RACIST dan perlu di BOIKOT

RACIST dan perlu di BOIKOT

FEEDJIT Live Traffic Feed

lihatlah DUNIA

amieiedaLUV

semalam...aku mengenalimu....
kemudian...aku terpaut padamu....
kelmarin...cinta ini bersatu....
dan KINI...aku terus menyayangimu...
dan ESOK...akan terus menyayangimu...
hingga AKHIR WAKTU...