Monday, August 9, 2010

KELAKARAMA channel 132TVSelangor.

bila nak buat kunjungan kepada DYMM tuanku permaisuri agong, Kerajaan negeri selangor hanta YB Eli Kang2. sekarang rakyat bertanya tak ada ker YB melayu yang boleh dihantar sebagai wakil kerajaan negeri. Ye la kerajaan negeri dah lakukan kesilapan bila menafsir sendiri kehadiran duli tuanku mencemar duli ke majlis tersebut. Tak salah nak hantar YB Eli Kang2 tapi di mana muslimah PAS? atau srikandi keadilan? mungkin menerima nasihat yang bernilai singgit!!!

bila nak lawat kilang arak dihantarnya PanglimaPerang PAS MP shah alam...YB kholid al-gereja. Keluar dalam HARAKAH kononya ini adalah lawatan bagi kajian kesesuaian tanah tersebut utk dibangunkan sbg terminal bas shah alam. Namun begitu melalui akhbar sampah yg sama beberapa tahun yg lalu PAS telah menghentam sebilangan mahasiswa drpd UNIMAP yang melakukan lawatan pembelajaran ke kilang yang sama.. walharamu wal-kamu walhalali wal-aku!! kata rakan blogger yg mengulas isu ini.

rupanya urusan lawatan tersebut tidak hanya lawatan kajian sebaliknya diselitkan dengan cadangan pemindahan ke kawasan yang lebih besar di kelang. tambah al-gerejahi lagi kedudukan di kelang akan memberikan keuntungan pada pihak kilang kerana brdekatan dengan port yang akan memudahkan urusan import dan eksport kilang tersebut.

NILAIKAN...walhalal-ku walharam-mu


5 comments:

ISAC said...

Bro,

Lawatan sambil belajar, kalau pergi sana orang belanja minum carsberg... Belajar minum sekali sebab free boleh ke?

Sorry lah bro, akupun dah jadi "bingai" macam engkau...

Gerakan Timur said...

Salam Perjuangan,

Pas semakin jauh terpesong apabila membiarkan Father Gonjol Kalid Samad memimpin bAhlul pas di Shah Alam.

Tuan, mohon link blog ini ke blog saya di:

http://gerakantimur.blogspot.com/

Saya dahpun link n follow blog tuan.

ISAC said...

Bro,

Comen moderation tu mintak tolong buang, buat susah-susah aje...

After all dia X ada pun engkau masih boleh screen...setiap komen..

amieiezam said...

ISAC..
saja nak tambah kerja,tu yg bubuh tu....maklumlah menggong la sekarang nih. takkan belajo minum pulak yop...hehhe sempena bulan ramadhan yg just around the corner teman nak bersangka baik...

GT...insyallah KERJA KUAT SETAKAT TERLARAT

Gelombang Wangsa Maju said...

Salam Perjuangan,

TAHNIAH, kerana perjuangan kita dalam menegakkan kebenaran mengenai kepincangan Pakatan Pembangkang pimpinan Anwar Al Juburi mendapat maklum balas positif dari kalangan pengunjung. Kami juga begitu teruja membaca artikel2 yang disampaikan di dalam blog anda.

Untuk pengetahuan saudara, blog kami yang dahulunya diberi nama UNIT MEDIA WANGSA MAJU telah dibubarkan dan kini telah melakukan beberapa penjenamaan semula. Kami telah membuat keputusan untuk menukar blog kami kepada GELOMBANG WANGSA MAJU.

Nama GELOMBANG WANGSA MAJU ditubuhkan atas permintaan beberapa pengunjung setia yang mahu blog kami dikekalkan di samping semangat perjuangan kami untuk meneruskan agenda menidakkan Anwar Al Juburi serta barisan keparat beliau.

GELOMBANG WANGSA MAJU akan menjadi lebih kritis dan terus mengkritik pihak pembangkang secara konsisten. Pihak pemerintah juga tidak akan terkecuali dari kritikan dan teguran blog ini. Tidak ada satu pun parti politik yang akan terlepas pandang.

Wadah perjuangan blog ini akan menjadi lebih universal dan bebas sekalipun masih tertumpu kepada usaha menyampaikan mesej pada isu isu nasional dan khususnya isu isu tempatan berkisar Parlimen Wangsa Maju.

KAMI juga TIDAK LAGI TERIKAT DALAM MANA2 PARTI POLITIK sebaliknya bebas menumpukkan isu2 yang dirasakan wajar ditegur dan dikritik.

Oleh itu, Kami berharap agar anda dapat MENUKAR NAMA BLOG KAMI DARI UNIT MEDIA WANGSA MAJU kepada GELOMBANG WANGSA MAJU di dalam list blog anda agar tidak berlaku sebarang kekeliruan dari pihak anda mahupun sahabat2 kita yang lain..


SEKIAN,

UMNO Didahulukan...
BN Diutamakan...

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA
dari airmata , darah dan keringat melayu

LS8 SOKONG

LS8 SOKONG

RACIST dan perlu di BOIKOT

RACIST dan perlu di BOIKOT

FEEDJIT Live Traffic Feed

lihatlah DUNIA

amieiedaLUV

semalam...aku mengenalimu....
kemudian...aku terpaut padamu....
kelmarin...cinta ini bersatu....
dan KINI...aku terus menyayangimu...
dan ESOK...akan terus menyayangimu...
hingga AKHIR WAKTU...