Wednesday, January 12, 2011

SUARA orang LABIS yang TENANG - tenangkah PAS?

Informasi dari comment box House PK - untuk sama2 di pikirkan

salam
aku ni org kg paya merah (baru,bukan lama).mmg ade beberapa kali dieorg dtg kampung,bukan setakat kg,org2 kt taman pon die dtg.smpi atok aku yg dok kt taman pon takut sbb dieorg dtg minta ic.biasa kalau org KEMAS dtg,die tgk apa masalah kite kt tmpt tuh.sbb kemas la yg byk bawa perkara2 kat atas.pastu dieorg dtg bukan minta ic,selalu nye tgk anak2 yg keje kt luar biasa ke mana.n tgk keadaan penduduk.ala2 banci gitulah...

PAS nak bg sumbangan?dieorg pon menyewa rumah kedai pon xmampu bayar,sanggup tumpang kedai cina jual babi,pastu tukar jd nasi beriyani batu pahat...hahahahahahaaa lawak dol.sapa org pas yg mengaku isle aje makan kt situ...eiii ntah samak ke tidak.kalau tengok bilik gerakan pas kt jln tenang,ade 1 rumah cina.korang bayangkan cina tu bela anjing,terang2 makan babi,boleh dieorg sembahyang kt situ???kite fikir logik kt situ.tp dieorg xlama sbb kejap aje org2 kg paya merah tu hantarlaporan.hahahahahaa so sengal itu PAS...cubelah suruh dieorg masuk paya merah baru ni,kalau berani.meh dtg bilik gerakan...hahahahaa

zera yatt

zeirahmd@yahoo.com
January 12, 2011 12:52 AM


Anonymous said...

ade 1 blog dr PAS,aku follow n siap komen,tp komen tu x dipublishsbb takut akan kebenaran yg aku luahkan...kenapa?mengapa?sbb aku hentam abis2 n die kutuk LABIS mcm xpernah ade pembangunan...apa punya haprak org pas..ntah2 nama LABIS pon dieorg xpernah dengar,bile ade pilihanraya kecil br nak masuk...syuh syuh syuh...org labis xmo org PAS yg ntah ajaran mana ikutannye..nak bagi sumbangan,tp dieorg yg minta derma sebenarnye.PAs yg xde duit,termasuklah Adil,DAP dll

zera yatt

zeirahmd@yahoo.com
January 12, 2011 1:31 AM


Anonymous said...

aku sah kan cerita anon 12.52.zera yatt tu. mmg btl. sewa kedai cina sbb dapig sponsor.

January 12, 2011 1:58 AM


"PAS di bela DAPig" TAHNIAH!!!!

2 comments:

Media Cyber said...

Entri anda telah dicopypaste ke blog khas utk DUN TENANG 2011. :)

http://n5duntenang.blogspot.com/

support us :)

amieiezam said...

NOT a problem MC...

teman pun CnP drpd ParpuKari

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA
dari airmata , darah dan keringat melayu

LS8 SOKONG

LS8 SOKONG

RACIST dan perlu di BOIKOT

RACIST dan perlu di BOIKOT

FEEDJIT Live Traffic Feed

lihatlah DUNIA

amieiedaLUV

semalam...aku mengenalimu....
kemudian...aku terpaut padamu....
kelmarin...cinta ini bersatu....
dan KINI...aku terus menyayangimu...
dan ESOK...akan terus menyayangimu...
hingga AKHIR WAKTU...