Wednesday, April 22, 2009

Linda Onn harus "berhati-hati"

teman on the way balik ke romah setelah habis ngajor.. sekalipun rasanya umor teman masih muda, tetapi jiwa teman agak terke"tua" laaa teman lebih suka irama retro drpd yang fresh!!! so klau memandu teman prefer sinar.fm atau lite and easy....so straight to the point!!! tadi berkumandang slot linda onn...hmmm dia dok baca email n sms yang pendengar hantor...yang teman "getik", asal ada soklan pasal aurat@khalwat@ter peluk NABIL@tak takut dosa LINDA akan ketawa sambil meng "nge NO COMMENT"...linda SEHARUSNYA PUNYA JAWAPAN YANG JELAS. jangan asyik guna no comment...susah sangat ker LINDA? yang jelas salah perlu kita katakan salah....

lebih memualkan bilamana ada sms yang kata pendengar yg tanya soklan diatas tuh kolot!!! menurut sms tu (lebih kurang) "heran!!! kenapa orang ramai nih kolot....apa salahnya nabil peluk irma, bukan orang lain kekasihnye jugak" menurut sms tuh lagi "takkan korang jeles kot?" kalau adik aku senang aku sekeh kepalanya!!! huhuhu moden sangat ke yop@yong? udah ke dalam nanti, bilamana roh dan jasad berpisah, kat situ nanti baru tau mana kolot mana up to date!!!

soLINDA tolong control, pada teman soklan yang bukan2 yang jelas perlu huraian agama...kalau tak mampu nak handle JANGAN LAH DIBACAKAN... SEBAB KITA PUN AKAN KEMBALI KESANA masa tuh tak dan dah nak bagi komen... insyallah Linda tak perlu lagi kata no comment!!!

anyway, teman tetap suka dengor sinar.fm...tambah lagi kalau ada SY....gunung daiknya bercabang 3!!!!

3 comments:

parabola said...

aku pun ada dengar waktu siaran tu. siaran tadi pula,linda oon jugak,kali ni tentang filem bohsia,wahhhh....positif betul si linda pasal kebaikan yg mungkin ada disebalik filem tu nanti. Inilah budaya 'biasalah !!' dan amat malang apabila selebriti seolah memeriahkan budaya ini.

Tgok pulak komen si nabil pasal insiden peluknya..." peluk ima tak jejaskan ekonomi" sayang, orgnya berbakat besar dlm standing comedy,tapi lain sudut....mmg lemah !!

amieieda said...

parabola,

teman selalu kategorikan artis malaysia sebagai "terpelajar" dan "tak belajar"

teman minat AF, layan juga OIM tapi bagi aku budaya keterlaluan nak angkat penyanyi@pelakon@pelawak baru seakan akan ia satu tuntutan "jihad"; bagi aku satu kesilapan besar dalam usaha membangunkan bangsa.

well nabil...lu pikirlah sendiri!

linda...please bagi komen!!!

blokdrive said...

Tu lah. Budaya menjunjung artis berleluasa sangat sekarang ni. Habih budak2 muda rosak akhlak ikut perangai artis.

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA

SAYA SAYANG UTUSAN MALAYSIA
dari airmata , darah dan keringat melayu

LS8 SOKONG

LS8 SOKONG

RACIST dan perlu di BOIKOT

RACIST dan perlu di BOIKOT

FEEDJIT Live Traffic Feed

lihatlah DUNIA

amieiedaLUV

semalam...aku mengenalimu....
kemudian...aku terpaut padamu....
kelmarin...cinta ini bersatu....
dan KINI...aku terus menyayangimu...
dan ESOK...akan terus menyayangimu...
hingga AKHIR WAKTU...